Wednesday, September 14, 2016

Nurraysa produk

Bismillah

Jom kita kenali serba sedikit latar belakang pengasas produk nurraysa beauty..<3 <3

👑 Sedikit review tentang Produk NURRAYSA BEAUTY👑

💙buatan Malaysia
💚pengasas orang Terengganu
💛menetap di Kuantan
💜ada kelulusan KKM
💖disahkan HALAL
💗tiada bahan kimia terlarang
💝100% bahan semula jadi
💟dahulunya sabun homemade diproses sendiri oleh pengasas & suaminya
💞sekarang di proses di kilang,Kuantan
😍💐semua peringkat umur dan jantina boleh guna termasuk bayi,ibu hamil dan menyusu

===========================
Nur Aini Zolkepeli
Makna disebalik nama NURRAYSA (produk)..
💖NUR  nuraini (pengasas)
💗RAY  rayyan (anak sulung)
💝SA  saiful (suami aini)

========================



Friday, June 10, 2016

Tuala wanita jenis kain

ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA..

saya ada lagi satu produk yang saya jual  iaitu  tuala wanita jenis kain..

saya antara agen dropship snowdrop..

jika anda berminat boleh order dengan saya ye.. 012-5705495..

Seperti yang semua wanita tahu, snowdrop merupakan jenama popular yang menerbitkan produk 'sanitary pad in cloth pad' dan telah mendapat sambutan yang menggalakan dalam kalangan wanita kini. hal ini kerana semakin ramai wanita yang mempunyai kesedaran tentang penggunaan pad kain.

bagi yang belum mengetahui, boleh baca di sini ye.. klik sini..

cloth pad yang dihasilkan oleh snowdrop ini diperbuat daripada minky microfibre yang sangat lembut. 

saya sendiri telah mencubanya, hasilnya sangat mengkagumkan.. 
saya tidak rasa melekit sekiranya aliran darah banyak dan yang best sekali tidak mudah bocor. Ia juga tidak mengeluarkan bau yang tidak menyenangkan dan tidak menggatalkan macam penggunakan tuala wanita biasa.

ni beza tuala wanita biasa dan tuala wanita kain

Pad kain ini ada pelbagai saiz seperti tuala wanita biasa bagi memudahkan penggunaan mengikut aliran darah.







Perbezaan saiz pad kain ini :-



untuk maternity atau wanita selepas bersalin juga ada..


selain itu, snowdrop juga mengeluarkan produk makeup wipe.. ( boleh juga digunakan untuk mengelap miss v selepas membuang air kecil)

ni versi lama masa baru2 keluar dulu

ni versi baru

kalau nak travel boleh jugak guna pad kain ni, misal kata kalau tak sempat basuh ka apa ka, snowdrop ada menyediakan beg basahan untuk meletakkan pad kotor.

p/s : untuk menyimpan pad yang kotor, hendaklah membasuh  dahulu tanpa sabun (bilas dengan air smpai tiada darah) kemudian baru simpan di dalam beg basahan untuk basuhan teliti dengan sabun dan dijemur.




sebarang pertanyaan, boleh hubungi saya, 012-5705495.. :)

Stokin & Handsock ( Jom tutup aurat)

ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA..

Hai para wanita sekelian, saya ada menjual stokin kaki dan sarung tangan jejari yang murah - murah saja.. 

Bagi sesiapa yang berminat boleh hubungi saya, 012-5705495. untuk info lanjut.


colourful sock


plain colour sock



sarung tangan jejari




sarung tangan biasa

semua material cotton ye,..
dijamin berpuas hati.. :)



Friday, June 3, 2016

Susu Kambing Mummylicious




Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Ni merupakan produk kedua yang saya jual..

Alhamdulillah, ramai yang telah mempercayai keberkesanannya.

Susu Kambing Mummylicious ini tidak seperti susu kambing yang lain.

Susu kambing ini diperkaya dengan makanan sunnah..


Susu Kambing Mummylicious ini ada dalam 2 jenis iaitu

bekas


kotak

Ada pelbagai perisa .. boleh lihat kat atas.. hehehe.. 

semua peringkat umur boleh minum ye susu kambing ni.. bermula dari umur 1 tahun ke atas .. :*

maksudnya, mummy2 boleg kongsi dengan anak-anak.. yuhuuu..

boleh jimat.. tak perlu lagi beli banyak2 susu utk ibu dan baby.. share sekali ja.. 

bagi sesiapa yang berminat atau ingin bertanya lebih lanjut, boleh whatsapp saya - 012-5705495.. 

jumpa lagi di lain entry ye syg2 semua.. :*


Thursday, June 2, 2016

Inai Mekah Asli Murah (100% original)

Assalamualaikum dan salam sejahtera..

saya menjual inai mekah asli..




 ada dua jenis iaitu serbuk dan siap bancuh.

inai siap bancuh

inai serbuk

bagi sesiapa yang berminat, whatsapp saya 012-5705495.
harga murah-murah sempena raya ni.